Неотдавна ви подканихме да гласувате за всичко най-запомнящо се от отиващата си година в 11 тематични категории, в които имаше за всеки по нещо, независимо дали сте почитатели на големия екран, на гейминга или на модерната музика. Освен обичайните заподозрени, като например блокбъстъри и претенденти за наградите „Оскар“, сериали, български филми и музика, имахме още категории, посветени на видео- и мобилните игри, както и на смартфон и таблет приложенията. Добавихме и категорията „Най-добър български подкаст“, в която отличихте онези издания, които са ви направили най-голямо впечатление през изминалата година.

И точно 20 146 души го направиха!

Точно толкова са нашите ентусиазирани читатели, дали гласовете си за най-доброто от развлекателния бизнес за 2020 година.

И един от тях ще има уникалната възможност да се наслаждава на любимите си игри, филми и сериали със специалната награда на HiComm Entertainment Content Awards 2020: разкошния 55-инчов Philips 4K OLED805 телевизор, който пренася киноекрана у дома. Той може да бъде всичко, което поискате: бойно поле в някой галактически екшън, зеленият терен, на който играе любимият ви футболен отбор, или ефектната сцена, на която да гледате звезден концерт. А Ambilight технологията красиво допълва картината и превръща гледането в уникално изживяване.

Кой все пак е той, големият победител на HiComm Entertainment Content Awards 2020, ще разберете тук.

Снимка: Hicomm