Годишните награди на медията ни, носещи звучното заглавие HiComm Entertainment Content Awards 2019-2020, завършиха, а в този текст ще споделим кои са победителите в отделните категории. С утрешна дата ще научите и кой от всички участващи в гласуването е големият победител, който ще гледа коледните предавания на БНТ1 на чисто нов OLED телевизор от Philips. Конкретният модел е 55OLED804.

Сред силните му страни са висококачествената матрица (10 бита, OLED от LG Displays, които са водещ производител в този сегмент), отличен показател за върхова яркост от 1000 лумена (при препоръчителен минимум от 600 за качествена реализация на HDR ефекти), както и фантастичното време за реакция от 1 милисекунда. Philips не са пропуснали и технологията, която е запазена марка на бранда – Ambilight.

Това означава, че този телевизор разполага със специална допълнителна светодиодна подсветка, разположена по периферията на панела, която се адаптира интелигентно към вида на съдържанието, което гледате в момента, и подобрява още повече визуалното преживяване.

И на нас ни потекоха лигите, предвид качеството на предложения от Philips модел, няма какво да се лъжем.

Виж още: CHRISTMAS GIVEAWAY WEEK 1 - Откриваме празничния сезон с подаръци от Trust

По същество „Най-добрият касов филм“ очаквано е Avengers: Endgame, следван от убийствения Joker. Трудно можем да бъдем изненадани от подобно развитие предвид факта, че двата филма убиха световния боксофис, чупейки рекорд след рекорд.

При най-добрия претендент за „Оскар“ също логичното се случи и избраният от вас филм е базиран на бясната игра на Хоакин Финикс – Joker.

По отношение на сериалите HBO владее сърцата ви, като първите два избора са именно техни продукции. Тук можем евентуално да говорим за някаква изненада, предвид голямото предимство на Chernobyl пред последния сезон на Game of Thrones. Очевидно въпреки върховата си популярност „Троновете“ са били втори избор за немалка част от нашите читатели.

Сериалът с голям потенциал е Carnival Row, следван от пресния Watchmen на HBO.

Царят при анимационните пълнометражни филми логично е The Lion King.

Лентата и дебют на режисьора Мариан Вълев, „Лошо момиче“, е предпочитаният български филм.

Продължаваме с „Музикален албум от топ класациите“, където баунсващата Beyonce и нейният нов албум Homecoming е лидер и в нашия чарт. Втори е легендата Bruce Springsteen с Western Stars.

Ицо Хазарта пък от друга страна обира гласовете при „Популярен български сингъл“ с парчето „Имам човек“. Въпросното е колаборация с Homelesz.

Стигаме до видеоигрите, където най-добре продаваната игра в световен мащаб за 2019 година е и най-предпочитана от нашите читатели - Call of Duty: Modern Warfare на Activision. Култовият римейк Resident Evil 2 е втори.

Мустакатият водопроводчик Mario печели вота при мобилните игри с Dr. Mario World.

Find My Kinds е първи в категорията „Оригинално мобилно приложение“, следвано от Shkolo.

Сега, дори и вашият фаворит да не е лидер или втори, това не означава, че сте аут от надпреварата за споменатото по-горе OLED бижу на Philips.

Всеки участник в гласуването може при малко повече късмет да го има в хола си на база дадения от него глас.

Едри благодарности на всички гласували в инициативата ни. Както нееднократно сме споделяли, без вас Hi-ят в заглавието на нашата медия със сигурност щеше да е начумерно Low. Поклон.

Тагове: