Apple планира да увеличи производството на iPhone 13 Pro и ‌iPhone 13 Pro‌ Max с 10 милиона бройки за второто календарно тримесечие на годината, което продължава от април до юни, според тайванската версия на DigiTimes.

От доклада личи следното:

"Говори се, че Apple ще разшири производствения си план за iPhone 13 през второто тримесечие на 2022 г. Сред тях производството на модели от висок клас на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max се планира да се увеличи с около 10 милиона бройки. Очаква се съответните играчи на веригата за доставки на Apple да се възползват от поръчките."

Докладът предполага подобряване на ситуацията с веригата за доставки на Apple, която се бори да отговори на търсенето на фона на карантината и ограниченията за COVID-19 в Китай. Няколко от доставчиците на Apple бяха принудени частично или изцяло да преустановят производството, застрашавайки доставката и наличността на iPhone, iPad, Mac и друга потребителска електроника.

‌iPhone 13 Pro‌ и ‌iPhone 13 Pro‌ Max, обявени през септември 2021 г., предлагат скромни подобрения в сравнение с iPhone 12 Pro от предходната година. Настоящите iPhone от висок клас се възползваха от дисплей ProMotion, подобрени възможности на камерата с подобрения при ниска осветеност, по-малък прорез и по-висока производителност. При пролетното си обновяване на гамата ‌iPhone‌, Apple представи нов алпийско зелен цвят за ‌iPhone 13 Pro‌.

Apple ще обяви печалбите за второто тримесечие на 2022 г. този четвъртък, покривайки представянето на компанията през това тримесечие, пускането на новия Mac Studio, Studio Display и iPhone SE и iPad Air с 5G поддръжка, и колко добре компанията се справя с ограниченията на веригата за доставки.

Снимка: Unsplash

Виж ощеСлабите продажби на iPhone 13 Mini задушават надеждите за повече компактни телефони

 

Тагове: