Доста хора харесват новия Windows 10, много други обаче не са на това мнение и за да им помогне да изразят критиката си към операционната система, Microsoft им предлага нов начин за оплаквания и конструктивни предложения, пише The Next Web.

От днес всички потребители на Windows 10 могат да свалят новото приложение Feedback Hub, което е достъпно както през десктоп, така и през мобилната версия на Microsoft Store. Досега въпросното приложение бе налично само за членовете на Windows Insider програмата, които го ползваха при бета-тестовете на платформата, но сега вече всички потребители са свободни да изразяват оплаквания, да правят коментари и да споделят предложения.

Feedback Hub ви дава възможност да информирате компанията за проблем с Windows 10 или да изкажете мнение за това, какво може да се подобри в дадена част от платформата. Само изберете категорията, към която спада информацията - например Start Menu, Networking, Microsoft Edge и др., - като може да добавите и скрийншот за илюстрация.

Имайки предвид, че повече от 270 милиона души по света вече ползват Windows 10, доста вероятно е Microsoft да получи солидна доза от най-различни коментари. Но в крайна сметка нали това е смисълът на обратната връзка.

Виж още: Windows 10 тестерите вече могат да получават Android уведомления на своите компютри

Тагове: