Ако очаквате наследник на серията таблети от висок клас Galaxy Tab S, вероятно вече сте се убедили, че ще трябва чисто и просто да се насочите към производител, който не се казва Samsung. Една такава компания е Asus, която, въпреки че не е известна най-вече със своите таблети, всъщност има едно интересно предложение за вас.

То се нарича ASUS ZenPad 3s и представлява 9.7-инчов таблет от висок клас, който трябва да бъде обявен на 12 юли. На базата на предварителната информация за джаджата тя може спокойно да се окаже най-мощният Android таблет на годината с изключение на пуснатия в края на 2015 г. Pixel C, прогнозира Slash Gear.

Предният добър таблет на Asus с Android също излезе миналата година и бе ZenPad S 8.0. Той обаче имаше 8-инчов дисплей с 2048х1560 пиксела резолюция, докато новият ZenPad 3s прави сериозна крачка напред с по-голям диагонал и по-висока резолюция - 2560x1536 пиксела.

Към това трябва да добавим 4 GB RAM памет и 5900 mAh батерия, както и чипа от висок клас Snapdragon 650, плюс функцията Qualcomm Quick Charge 3.0.Виж още: Samsung пусна интернационалния вариант на Galaxy A9 Pro

Тагове: