"Капитан Америка 3" е предстоящ холивудски хит; Audi SQ7 е топ модел на едноименната немска компания. Ако се чудите какво прави този страхотен джип по средата на сцена от въпросния филм по комикса на Marvel, то трябва да знаете, че този клип не е обикновено видео, а хитра комбинация от филм и реклама, така че в един момент направо ще се затрудните да определите кое какво е.

В сцената Капитан Америка тича по петите на своя някогашен добър приятел Бъки, известен като Зимния войник, а веднага след това виждаме и Черната пантера, който е нов за серията персонаж.

Всъщност Audi SQ7 е само един от луксозните автомобили на Audi, които виждаме във видеото. Тук присъстват още 2017 Audi R8 V10 plus Coupe, 2017 A4 и 2016 A7 Sportback. Според немския гигант във филма ще видим дори още модели, сред които новото Audi A4, карано от Агент 13 (Емили ван Камп).

"Капитан Америка 3" ще има премиера на 6 май, така че на феновете им остава да почакат още съвсем малко.Виж още: Нов трейлър и информация за втория сезон на Mr.Robot