Коронавирус пандемията, която започна миналата година, промени драматично календара на присъствените събития и накара компании от всички браншове да търсят нови начини, за да покажат своите продукти на клиентите.

Голямото изложение CES, което по принцип се провежда в Лас Вегас, тази година беше изцяло онлайн събитие, но през 2022 г. организаторите се надяват да позволят присъствено участие, когато CES се проведе между 5 и 8 януари.

В изявление пред медиите шефът на организационния комитет на CES обяви, че се вълнува от възможността изложението да се завърне в своя дом от над 40 години Лас Вегас. Според него комитетът никога не е отхвърлял напълно идеята за изложение с посетители догодина и предвид темпото на ваксинация това изглежда много вероятно.

Всъщност, ако в следващите месеци видим положително развитие, CES 2022 дори може да не бъде първото голямо събитие с присъствие в света на технологиите – MWC 2021 в Барселона размени мястото си с конгреса в Шанхай и сега се очаква през юни. Организаторите все още не са казали нищо за присъствено участие, но ако Европа успее да овладее пандемията, това лято все пак ще можем да посетим Барселона.   

Снимка: GSMArena

Виж още: Huawei Mate 20 Pro: този телефон е страхотен (видео ревю)

 

Тагове: