TP-Link, глобалният лидер в осигуряването на мрежово оборудване за крайни потребители и за бизнеса, представи серия високоефективни продукти на специални цени за зимните празници.

Ако искате да направите интересен подарък за празнична атмосфера или да украсите дома си, правейки го „по-интелигентен“, TP-Link има предложения, които ще улеснят избора ви. Точно навреме за празниците компанията обяви лансирането на многоцветните светлинни ленти Tapo L920-5 и Tapo L900-5, както и мини смарт Wi-Fi контакт с функция за мониторинг на електроенергията Tapo P110, за забавления и максимална ефективност през този сезон.

„Атмосферата на зимните празници се определя от цветните светлини, които са навсякъде около нас, а това, заедно със страстта ни към технологиите ни вдъхнови да създадем Tapo L920-5 и Tapo L900-5 - две многоцветни LED Wi-Fi ленти с интелигентни функции, идеални за тези, които искат да внесат коледния дух в дома си. Светлинните ленти са лесни за монтиране и управление и могат да се превърнат в уникален подарък за роднини и приятели, както и за всеки, който иска да се наслаждава на цветни празници.

По празниците сме у дома и отделяме повече време за гледане на коледни филми или слушане на коледни песни. За да могат потребителите винаги да управляват свързаното оборудване, ние лансирахме и интелигентния Smart контакт Tapo P110 с функция за наблюдение на потреблението на енергия. Всички тези уреди представляват качествено оборудване за дома, на което потребителите могат да се наслаждават на изключително конкурентни цени. Продуктите осигуряват високоефективна функционалност с елегантен дизайн, подходящ за всеки дом“ – каза Анна Чакърова, ръководител продажби в TP-Link България.

Tapo L920-5 и Tapo L900-5, многоцветни смарт Wi-Fi LED ленти за приказна атмосфера

Ако искате да направите специален подарък или да украсите коледната елха по оригинален начин тази година, многоцветните Wi-Fi LED ленти от гамата Tapo създават подходяща атмосфера. Те могат да се използват в множество сценарии, включително да се монтират от задната страна на телевизора за повече дълбочина, за подобряване на средата за гейминг или в кът за гримиране, а дори за разнообразяване на празничните партита или за почивка преди лягане, докато четете книга.

Tapo L920-5 и Tapo L900-5 осигуряват над 16 милиона ярки цветове и се открояват благодарение на висококачествени LED светлини, които са 20% по-ярки и издържат 50% по-дълго от други устройства от този тип. Светлинните ленти имат живот от около 50 000 часа и се свързват директно към Wi-Fi мрежата без необходимост от централно управление или друго допълнително оборудване. Те осигуряват възможност за запазване на подходящи настройки за всяка дейност, създават предварително конфигурирани програми за активиране на яркостта и цвета според предпочитанията на потребителя и се контролират лесно с помощта на Google Асистент или Amazon Alexa.

За празниците светлинните ленти могат да се закупят от магазините на търговските партньори на препоръчителна цена от 72.90 лева с ДДС за Tapo L920-5 и 52.90 лева с ДДС  за Tapo L900-5.

Снимки: TP-Link