Английският актьор Даниел Крейг е получил оферта в размер на внушителната сума от 150 милиона долара, за да влезе в ролята на шпионина Джеймс Бонд в още два филма от култовата поредица. По този начин Sony ще получи възможност да потърси по-обстойно нов актьор, който да поеме щафетата като лице на Агент 007.

Според източници от Холивуд филмовото подразделение на японския гигант всячески иска да задържи Крейг, докато намери нов, по-млад актьор за дългосрочен ангажимент. Двата филма очевидно ще бъдат заснети веднага един след друг, след което трети филм ще отбележи началото на нов етап в поредицата. Сред актьорите, за които се твърди, че също имат интерес към ролята, са Том Хидълстън, Майкъл Фасбендър и Идрис Елба.  

С хонорар от 75 милиона долара на филм това е доста сериозно предложение за Даниел Крейг и ще бъде с 10 милиона повече, отколкото получи той за “Спектър” от 2015 г. Все пак сумата изглежда съвсем резонна, имайки предвид, че последните два филма за Джеймс Бонд спечелиха заедно над 2 милиарда долара по кината, завършва RadarOnline.  

Виж още: Бившите водещи от "Ловци на митове" се завръщат с ново шоу по Netflix