2020 г. ни поднесе доста изненади, но една от актуалните тенденции е все по-голямата дигитализация на финансовите услуги в условията на пандемия. От онлайн покупки на любими джаджи до виртуално банкиране, днес все повече извършваме транзакции онлайн.

EXPO MoitePari „Дигитализирай твоите финанси“ ще ни покаже новостите в дигиталната икономика и предизвикателствата и възможностите, които се разкриват пред нас. Събитието ще се състои в хибриден вариант на 13 и 14 ноември 2020 г.

В рамките на събитието водещи финансови експерти от компании като Елана, Карол, Централна кооперативна банка, Българо-американска кредитна и Дбанк ще обсъждат дигиталната трансформация във финансовите продукти и услуги, какви са моментните възможности за спестявания и инвестиции и какво ново предлагат fintech компаниите.

Ще има интерактивни онлайн и офлайн работилници за инвестиции и лични финанси. По време на Експото ще има достъп до виртуални щандове, на които участниците ще могат да провеждат консултации с представители на финансови институции, партньори Експото. За повече информация, регистрация и детайлна програма - expo.moitepari.bg.

Сред въпросите, които ще са на фокус, са:

- Успява ли и доколко финансовият сектор да се адаптира в новото нормално на дигиталната реалност.
- Какви са новите начини за инвестиции в имоти и какво е състоянието на пазара в кризисната обстановка?
- Как да инвестираме, за да спим спокойно по време на криза?
- Защо златото е интересно по време на криза?
- Как трябва да бъдат адаптирани личните ни финанси за обстановката и какви промени е необходимо да предприемем, за да осигурим финансовото си спокойствие.

Експото е безплатно за онлайн участниците. Гледането и интеракцията ще е възможно само след регистрация на expo.moitepari.bg.

Премиум билетите обаче ще позволят допълнителни възможности като:

- Посещение на място, участие в работилниците на живо.
- Видео архив от всички презентации.
- Директен достъп до лекторите.

Ако искате да бъдете в крак с дигитализацията на финансите и съвременните тенденции, не пропускайте да се включите в EXPO MoitePari. Регистрирайте се и вижте детайлна програма на expo.moitepari.bg

Заради ограниченията от пандемичната обстановка събитието ще бъде в хибриден формат – ограничено присъствие на място в 2020 Event Space на лектори, панелисти и малък брой посетители и онлайн – чрез платформата за дигитална комуникация Zoom.

Снимка: shutterstock