Няколко изтекли в интернет снимки, намекват за възможността за цялостен редизайн на потребителския интерфейс на Gmail за Android. Но не е ясно дали тези промени в интерфейса ще са окончателни или са просто експеримент.

Новият потребителски интерфейс малко се отклонява от обичайния стил на Gmail за Android, затова съществува вероятността за експериментален етап или тестване на нови типове, които никога може да не видят бял свят.

Общият потребителски интерфейс е много по-чист и включва кръгли профилни снимки, взети от Google+. Също така изглежда, че има нова пощенска кутия, която организира писмата въз основа на съдържанието им. Очевидно мета таговете като - Финанси, Социални мрежи и Форуми, автоматично се прилагат за имейли в този изглед.

Бутона за ново писмо, в горната част на екрана липсва в предполагаемия нов потребителски интерфейс, а вместо това изглежда той е заменен с плаващ "+" бутон отдолу. Google, разбира се не коментират слухове, затова ще трябва да почакаме докато видим още нещо по-темата.

 

А знаете ли, че Google тества и нов метод за показване на рекламни имейли в Gmail?

Тагове: