Вече над десетилетие колегите от Go Guide избират най-добрите барове и ресторанти в София. Това им е работата и се справят наистина отлично – знак за това е една инициатива, която се провежда за първи път, но сме сигурни, че ще се превърне в нещо традиционно.

Екипът на Go Guide, гайд номер едно за актуалните места и събития в града, внимателно подбра най-заслужилите заведения в София на специално създадената платформа awards.goguide.bg по повод първите годишни награди на изданието Go Food & Drink Awards.

Каква е идеята? Да дадете своя вот за любимите си градски заведения, което автоматично ви осигурява участие в томболата за неустоими, а и това, което най-много ни радва, технологични награди! Петима от гласувалите ще грабнат комплект, на който можем само да завидим – Samsung Galaxy S6 edge+ и очилата за виртуална реалност Gear VR. Изпробвали сме и двете джаджи и ви уверяваме в едно – със сигурност ще се забавлявате с тях! Но това не е всичко, тъй като 80 други участници ще получат ваучер за консумация на стойност 50 лв. в едно от номинираните заведения.

 

 

Целта на инициативата е да бъдат отличени най-добрите места в знак на благодарност, че не спират да развиват облика на София, и като стимул за собствениците да продължат да го правят и занапред. Всички участници в кампанията ще получат стикери с отличителното червено лого на медията, като сигурен сигнал за това, че са тествани и препоръчани от Go Guide и неговите хора, а в края на февруари победителите в различните категории ще бъдат наградени на специална церемония.

Подкрепете любимите си заведения още сега на awards.goguide.bg и спечелете страхотни награди.