По някаква причина собствениците на AirPods продължават да поглъщат слушалките си. Нов видеоклип в TikTok стана много популярен, след като жена призна, че е погълнала устройството.

Тана Баркър, жителка на щата Юта, става интернет звезда, след като признава, че е глътнала едно от своите AirPods. Във видеото тя обяснява, че се е сблъскала с приятел, докато се е разхождала. По време на разговора извадила една от слушалките от ухото си, за да чува по-ясно. След това Баркър решила да си вземе витамините и пъхнала AirPod в устата си, само за да осъзнае, че витамините все още се намират в ръката ѝ.

"По средата на разходката си реших да си взема витамини, така че ги сложих в ръката си, изпих ги и си казах: "Човече, те са залепнали", казва Баркър. "Така че изгълтах водата, продължих да вървя, казах довиждане на Катлийн и отидох да си взема моите AirPod. А хапчетата ми бяха в ръката ми. Погълнах слушалките си".

За щастие изглежда, че тя е добре и приема цялата ситуация с лекота, като дори на моменти се присмива на себе си. Бейкър казва, че веднага се обадила на лекари и приятели за съвет. Съобщава се, че всички те са ѝ казали едно и също - да остави всичко да премине по естествен път.

Наред с други неща може би се чудите дали този AirPod все още работи. Е, както се оказва, отговорът вероятно е "да". През 2021 г. жена от Масачузетс също погълна слушалка AirPod, мислейки, че е витамин. Жената била изненадана да научи, че устройството все още работи, когато се опитала да запише гласова бележка и то уловило звука на стомаха ѝ.

Снимка: Unsplash

Виж още: Кой промени социалните мрежи?

 

Тагове: