Вече знаем, че новият флагман на HTC ще бъде представен на 25 март. До тогава ще трябва да се задоволим с малкото информация, която изтича за бъдещия смартфон. И въпреки че сме споделяли най-различни неща за „The All New One”, от HTC решиха да си поиграят с търпението ни, като пуснаха специално клипче в YouTube, в което говорят за възможностите на новия модел.

Видеото започва като общ преглед на BoomSound технологията, която очевидно ще присъства в новия One, а към средата на клипа един от актьорите вади от джоба си същинския модел! Но не бързайте да се радвате, защото върху него е насложен добре познатият ни пикселизиран филтър, който най-често се използва за цензуриране. А в моментите, в които става дума за спецификациите на новия One, естествено има аудио заглушаване на говора.

Но още по-интригуващо изглежда това, което е написано с тебешир на черната дъска, която виждаме на заден план. На нея виждаме формулата за алуминиев хидроксид - Al (OH)3 – която учените обичат да наричат синтетичен сапфир! Дали новият One ще има сапфирен екран? Не знаем, но силно се надяваме това да е така. Все пак може да става дума и за по-малък компонент като лещите на камерите. И накрая трябва да отбележим, че видеото е означено с #1, което предвещава #2, 3,4… и т.н.

 

 

А знаете ли, че HTC One взе наградата за "Най-добър смартфон" на MWC 2014?

Тагове: