Флагман устройство на HTC за 2013 година, HTC One, бе обявен за „Най-добър смартфон” на Световния мобилен конгрес 2014 в Барселона (MWC 2014). 175 независими експерти са оценили One като абсолютния фаворит в мобилната индустрия!

След една година от стартирането си, HTC One остава в челните редици на мобилната индустрия, въвеждайки нови стандарти и нововъведения като HTC BlinkFeed ™, HTC BoomSound™, UltraPixel камерата и корпус създаден от едно единствено парче алуминий. Всички изброени достойнства са създали своя революция в мобилното изживяване на потребителите по целия свят.

Главният изпълнителен директор на HTC, Питър Чоу, прие наградата и коментира: „Ние сме изключително горди, че HTC One продължава да се признава като променящ играта смартфон, с елегантен дизайн, превъзходно аудио и впечатляваща функционалност. Спечелването на поредната международна награда за HTC One доказва, че устройството е извело мобилното изживяване на ново ниво и продължава да отличава HTC от конкуренцията. Ние ще продължим да изграждаме още по-невероятни иновации, които сме планирали да ви покажем през следващите месеци."

За справка HTC One спечели наградата за "Най-добър нов мобилен телефон, устройство или таблет" и на MWC 2013.

 

Създайте Android "суперкомпютър" с инициативата HTC Power To Give!

Тагове: