Освен край на работната седмица този месец петък се отличава с още нещо – ден за подаръци! Това е абсолютно валидно за всеки, който е участвал или ще участва в годишните ни технологични награди. В тях търсим не само най-добрите технологични продукти (HiEnd EPA 2016-2017), но и съдържанието за тях – филми, сериали, игри, музика и приложения (HiEnd ECA 2016-2017).

В понеделник обявихме коя е наградата за този петък – един красив смартфон, който обаче не разчита само на външния си вид. Това е Coolpad MAX, оборудван с 5.5-инчов Full HD екран, сензор за пръстови отпечатъци и сериозен хардуер – 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 617, 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет. Но всичко това остава скрито от погледа, който обаче не може да остане безучастен към рамката от заздравен алуминий и приятния цвят шампанско.

 

 

И все пак при кого отива тази наистина чудесна награда, осигурена от Coolpad? Тази седмица късметлията е...

Танчо Агушев от Пловдив, който е гласувал в HiEnd ECA 2016-2017. Ще се свържем с него, за да уточним как да получи наградата си.

А какво ви очаква следващата седмица? Наистина много, много интересни предметни награди. Точно така – повече от една награда. Вълнуваме се, че имаме възможност да зарадваме хората, взели участие в една инициатива, с която сме много горди – годишните ни технологични награди.

За това, как се движи вашето гласуване, ще ви разкрием повече в понеделник, когато ще научите и какви са новите награди. Благодарим за подкрепата, а ако още не сте дали своя глас за най-добрите технологични продукти на годината и съдържанието за тях, можете го направите тук.

Годишните ни номинации за технологичен продукт на годината се осъществяват със съдействието на Банка ДСК и Samsung. HiEnd ECA, номинациите за най-доброто съдържание, се осъществяват със съдействието на Philips.