Петък е. Ден, който се асоциира с всевъзможни приятни неща, а в рамките на следващите няколко седмици ще добавим още нещо към тях – награди. Както обявихме в сряда, от този петък започваме да правим малки подаръци в знак на благодарност към хората, които участват в HiEnd EPA и HiEnd ECA – годишните ни награди за технологични продукти и съдържанието за тях.

Без забавяне, време е за победителите, избрани от нашата симпатична колежка Алекс. И те са:

Борислав Тасев от с. Граница и Тихомир Стайков от гр. Карлово, гласували съответно в HiEnd EPA 2016-2017 и HiEnd ECA 2016-2017. Ще се свържем с тях, за да уточним как да получат наградите си – компактна външна батерия Samsung.

В понеделник ще обявим и наградите за следващата седмица, така че най-интересното тепърва предстои. Важно е да напомним, че печеленето на седмични награди не ви изважда от томболата за големите награди.

В HiEnd EPA 2016-2017 търсим най-добрите технологични продукти на годината, като в 15 категории избирате от най-добрите смартфони, телевизори, дронове, преносими компютри фотоапарати и още. Инициативата се провежда с любезното съдействие на Банка ДСК и Samsung.

И тъй като е важно да имаме и качествено съдържание за технологичните ни джаджи, в HiEnd ECA 2016-2017, организирана със съдействието на Philips, избирате най-добрите филми, сериали, музика, приложения и игри.

След края на гласуването по един от участниците в двете инициативи ще получи чудесна награда. Избраникът в HiEnd EPA ще грабне смартфон Samsung Galaxy S7 edge, но в копания с 360-градусовата камера Gear 360. Наградата в HiEnd ECA е първият в света OLED телевизор с Ambilight. Той е 55 инча и е дело на Philips.

Благодарим ви за участието, очаквайте още информация в понеделник (14 ноември). Помогнете ни да определим най-добрите, като посетите специалния ни сайт.

Тагове: