Тестовете за скорост между флагманите може да не са технически най-точните, но винаги са атрактивни за гледане. Имайки предвид скорошната поява на iPhone 13, изглежда логично той да бъде изправен срещу най-доброто, което Samsung може да предложи през 2021 г. И е точно така.

Нов тест за скорост сравнява именно iPhone 13 Pro Max Galaxy S21 Ultra. За разлика от повечето подобни тестове тук не се използват човешки пръсти, които неминуемо и неволно биха донесли няколко милисекунди разлика при отчитането на данните. Вместо това всичко е роботизирано.

Когато става въпрос за зареждането на игри, има един очевиден победител и това е новият iPhone. Така набраната преднина се запазва и в остатъка на тестовете и му позволява да завърши като победител в тази атрактивна надпревара. В крайна сметка общата разлика между двата флагмана е около 7 секунди при дължина на надпреварата около 2 минути.

Това е осезаема разлика, но не чак толкова голяма. При теста за управление на RAM паметта двата апарата са практически на едно ниво, отваряйки вече отворени приложения и истинската разлика идва при задачите, които натоварват повече процесора, където iPhone e категоричният победител.   

Снимка: Samsung

Виж още: Samsung бие Apple по нов параграф

 

Тагове:
Още от Tech