Очаква се Apple да обяви четири нови модела iPhone 14 на своето събитие на 7 септември, включително стандартен 6.7-инчов модел, който в слуховете е широко наричан iPhone 14 Max. Устройството обаче всъщност може да има различно име.

Според снимка на предполагаем калъф за iPhone от Apple, споделена от потребителя на Twitter с прякор Tommy Boi, новият 6.7-инчов модел всъщност може да бъде наречен iPhone 14 Plus. Това ще доведе до гама, състояща се от 6.1-инчов iPhone 14, 6.7-инчов iPhone 14 Plus, 6.1-инчов iPhone 14 Pro и 6.7-инчов iPhone 14 Pro Max.

Разбира се, снимка като тази може лесно да бъде манипулирана, но името iPhone 14 Plus все още е възможно, дори ако изтичането е фалшиво. Името iPhone 14 Plus може да помогне да се разграничи устройството от iPhone 14 Pro Max и да стане ясно, че устройството не е максимален модел по отношение на спецификациите, въпреки че има голям 6.7-инчов дисплей.

Apple последно използва брандиране Plus за iPhone 8 Plus през 2017 г. Оттогава Apple използва брандиране Max за най-големите си iPhone, включително iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Pro Max и iPhone 13 Pro Max.

Все още може да се направи аргумент в полза на името iPhone 14 Max, тъй като продажбата на iPhone 14 и iPhone 14 Max от Apple заедно с iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max със сигурност ще осигури известна последователност. В крайна сметка ще трябва да изчакаме и да видим кои имена ще обяви Apple на своето събитие само след няколко дни.

Що се отнася до източника, Tommy Boi точно тиражира някои от новите цветове на калъфите за iPhone на Apple миналата година, но не е ясно дали калъфите са автентични или макети.

Снимка: Twitter/Tommy Boi

Виж още: Новият iPhone SE ще възприеме дизайна на iPhone XR 

 

Тагове: