iPhone 15 Pro Max ще има най-тънките рамки от всички смартфони, като ще подобри рекорда, който в момента се държи от Xiaomi 13. Това твърди профилът, известен като Ice Universe, който и в миналото е разкривал точна информация за плановете на Apple.

Очаква се и двата модела iPhone 15 Pro да имат по-тънки, извити рамки в сравнение с iPhone 14 Pro, което потенциално може да доведе до външен вид, подобен на Apple Watch, но ако източникът е прав, по-големият 6.7-инчов модел ще има най-минимални рамки.

В Twitter пост Ice Universe заяви, че iPhone 15 Pro Max ще "счупи рекорда" от 1.81 мм рамки, държан от Xiaomi 13, като предстоящият модел на Apple ще бъде с широчина на черната рамка от само 1.55 мм. За сравнение Ice Universe дава измервания за рамките на iPhone 14 Pro (2.17 мм) и Samsung Galaxy Ultra S23 (1.95 мм).

Възможно е Ice Universe да има предвид "брадичката" на Xiaomi 13 или пък да е искал да каже 1.61 мм. Така или иначе, все още се твърди, че рамката на iPhone 15 Pro Max е по-тънка.

Според слуховете се очаква панелите на всичките четири модела iPhone 15 да бъдат леко извити по ръбовете, подобно на серията iPhone 11, но ширината на панелите на стандартните iPhone 15 и iPhone 15 Plus не се очаква да се различава от тази на iPhone 14 и iPhone 14 Plus. Очаква се също така линията iPhone 15 да разполага със същите размери на дисплеите като миналогодишната линия.

С още по-тънки рамки около дисплея моделите iPhone 15 Pro може да имат подобен външен вид като Apple Watch Series 7 и Series 8. Слуховете предполагат, че Pro моделите ще разполагат и с титанова рамка вместо с неръждаема стомана, както и с твърдотелни бутони за сила на звука, изключване на звука и включване, които не се движат физически при натискане.

Ice Universe по-рано сподели CAD рендери и размери, които също предполагат, че iPhone 15 Pro Max ще бъде уникален с по-тънката издатина на камерата и по-малките размери.

Очаква се Apple да обяви следващата си линия iPhone през септември, както обикновено.

Снимка: Unsplash

Виж още: Милиардери искат да построят бизнес парк в околоземна орбита

 

Тагове: