Световният мобилен конгрес в Барселона ще започне след по-малко от три седмици и въпреки че на него няма да видим официалния анонс на Galaxy S8 на Samsung, сега има няколко нови снимки, които ни показват как ще изглежда той. Ако вярваме на изтеклите снимки в италианския сайт HDBlog.it, сензорът за пръстови отпечатъци на телефона ще се намира до камерата, а до тях - светкавицата. Трябва да отбележим, че това е наистина странно място за сензор за пръстови отпечатъци (точно до камерата). Дали Galaxy S8 няма да дойде с двойна камера? Подобно предположение остава изцяло в сферата на спекулациите, но всяка една новина, излязла преди официалната премиера, е именно такава.

Снимките, както виждате, не са на устройството, а на калъф, предназначен за него. Това личи и от гравирания надпис Samsung Galaxy S8 от вътрешната страна.

От лявата страна на калъфа виждаме изрязана част за достъп до бутони за увеличаване и намаляване на звука, докато отдясно има по-малка изрязана част за бутона за включване и изключване.

По всичко личи, че Samsung Galaxy S8 ще има огромен екран, въпреки че ще запази почти идентични физически характеристики като Galaxy S7. Galaxy S8 може да има 6 GB RAM/128 GB версия, но не и такава с 256 GB, но неговата цена може би няма да е по джоба на всеки. 

 

Прочетете и това: Южна Корея ще иска от производителите да съобщават веднага за всеки избухнал телефон

Тагове: