Последните новини около бъдещите iPhone модели на Apple са под формата на нова изтекла снимка, която разкрива двойния камера модул на iPhone 7 Plus (или Pro), включително и трите опции за вътрешна памет. Информацията идва от Weibo (китайския Twitter).

На снимката освен двойния камера модул, чиито лещи са с различна големина, виждаме, че iPhone 7 Plus ще има избор за вътрешна памет от 16, 64 и 256 GB. Това, което липсва тук, е 128 GB опция, която присъства в iPhone 6 и 6 Plus /6s и 6s Plus.

Докато изглежда все по-вероятно, че основната разлика между 4.7-инчовия и 5.5-инчовия iPhone през 2016г. ще е камера модулът, то наличието на 16 GB опция за пореден път ще хвърли в недоумение технологичната общност и ще разочарова не един потребител и фен на Apple. Явно Apple не смята за нужно да премахне 16 GB опция за вътрешна памет, заменяйки я с поне 32 GB.

Изчезването на 128 GB опция за вътрешна памет може и да не се случи. Може би „седмицата“ ще има такъв вариант, а Plus моделът ще дойде с 256 GB, което ще е още една притегателна характеристика за хората, които се двоумят кой модел да изберат.

 

s

 

 

Източник: 9to5Mac


Прочетете и това: Още доказателства за новата позиция на антените в iPhone 7