Нов слух сочи промени в дизайна на предстоящия iPhone 13, който очевидно ще се похвали не само с по-малък прорез, но и с ново разположение на камерите отзад. Вместо да бъдат поставени вертикално една под друга, както е при iPhone 11 и iPhone 12, лещите на изтеклия рендър са разположени диагонално в долния десен и горния ляв ъгъл на квадратния модул на камерата.

Рендърът произлиза от сайта My Smart Price, който и преди е бил достоверен източник на информация, макар тогава обаче тя да е била в партньорство с известния профил Onleaks. Към момента се очаква iPhone 13 да има дребни технически подобрения, що се отнася до камерите, така че не е ясно защо Apple ще иска да промени тяхната конфигурация. Изтеклият рендър повдига и въпроса, дали триъгълният дизайн на тройната задна камера при iPhone 13 Pro също ще се промени.

Що се отнася до предната част, освен по-тънък прорез се очаква слушалката да бъде преместена в горната рамка, а общите параметри на iPhone 13 да останат непроменени: 146.7х71.5х7.6 мм.

Накрая, очаква се iPhone 13 да има OLED дисплей със 120 Hz опресняване като при най-новия iPad Pro, макар тази функция навярно да бъде ограничена до по-скъпите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Снимка: MySmartPrice

Виж още: Китай проведе лотария за 1.5 млн. долара, за да тества нова цифрова валута

 

Тагове: