Обикновено когато поставите телефона си в кейс, това означава, че повече няма как да добавяте допълнителни аксесоари, независимо дали става въпрос за четец за карти, нова леща за камерата и т.н. Но OtterBox си поставя за цел да преодолее това ограничение с новия си модулен кейс на име Universe.

Той е предназначен специално за iPhone и позволява на собственика да добави още два аксесоара едновременно. Идеята е много простичка и същевременно доста ефективна. На гърба на кейса има два слота, единият в горната част, а другият в долната. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете вътре съвместимия аксесоар и сте готови. В схемата не участва електроника, затова трябва да свържете аксесоарите с Bluetooth или физически през Lightning порта, напомня The Verge.

Основният недостатък е, че аксесоарите трябва да бъдат специално създадени, за да са съвместими с кейса, но OtterBox е достатъчно известно име, че да привлече партньори сред другите производители. До момента свои продукти за кейса вече са потвърдили Square, Olloclip и SanDisk, а сред първите аксесоари са външна батерия, джаджа за усилване на Wi-Fi сигнала и статив.

Виж още: Нови снимки на калъф за iPhone 7 и заден панел с по-голям отвор за камерата с изпъкнало стъкло

Тагове: