Явно днес е ден на изтичанията около iPhone 7 и iPhone 7 Plus. След като по-рано днес видяхме изтекла снимка на двойния камера модул на iPhone 7 Plus заедно с опциите за вътрешна памет, сега благодарение на Nowhereelse.fr и MacRumors (чрез Weibo) виждаме снимки на предполагаем калъф за iPhone 7, задния панел с единична камера и кабелен компонент, който е различен от еквивалентните части в iPhone 6s.

Ако вярваме на снимките на калъфа, то „седмицата“ ще има не два, а цели четири високоговорителя, което за първи път видяхме в iPad Pro. Това ще е доста добра новина за меломаните и любителите на стерео звука. Но странното при него е, че позицията на светкавицата вече не е отдясно, а отдолу. Може би изместването му е направено с цел да се освободи място за стерео високоговорителите?

От друга страна снимката на задния панел на iPhone 7 показва, че светкавицата си остава на същото място, т.е. отдясно. Но ако все пак се доверим на достоверността й, то новият модел iPhone определено ще има по-голяма камера, което загатва и за по-добра оптика. По-интересното тук е, че нейното стъкло е изпъкнало навън, което предполага едно доста по-широко зрително поле при снимане. Това би ни дало възможност да правим много по-добри снимки, тъй като камерата ще обхваща повече обекти, включително и хората, които снимаме. Край на въпросите „хващаш ли ни всички на снимката?“! От снимката на задния панел виждаме още веднъж, че позицията на антените е изместена отгоре и отдолу по самия ръб на панела.

Въпреки че тези изтичания си противоречат едно на друго, ние не можем да изключим нито един вариант, защото Apple тества различни прототипи и те може да са попаднали в ръцете на външни хора. В крайна сметка ще разберем истината за iPhone 7 и iPhone 7 Plus през септември.

 

Източник: SlashGear, MacRumors

 

Прочетете и това: Това впечатляващо видео ще ви убеди в потенциала на Project Ara