Изминалата седмица не може да се похвали с особено интересни нови трейлъри, но не липсваха интересни новини. На първо място трябва да поставим новият сезон на „Игра на тронове“, от който, за съжаление на HBO, изтекоха цели четири епизода в торент тракерите. Трябва да отбележим, че „Тъмната кула“, опусът на Стивън Кинг, ще ще се пренесе на голям и малък екран, а от Marvel потвърдиха, че новият Спайдърмен, който беше „пуснат“ във филмовата вселена на компанията, ще бъде Питър Паркър.

Джос Уелдън, човекът, който се нагърби с режисирането на два от най-големите проекта в киноиндустрията – двете части на „Отмъстителите“, обяви, че няма да се завърне за третата част (Avengers: Infinity War). Вече знаем, че този епизод от историята ще бъде разделен на две части, а режисьори ще бъдат Джо и Антъни Русо („Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“).

 

Avengers: Age of Ultron

И така, докато сме на тема „Отмъстителите“, искате ли да разберете защо Железният човек и Хълк ще влязат в една от най-епичните битки на голям екран? Нов клип дава отговор на този въпрос.

 


Да, причината е, че някой влияе на Хълк, но по-интересно е да видим Hulkbuster бронята на Железния човек. Премиерата на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ е на 24 април.


Terminator: Genisys

О, какъв нов трейлър! Ако трябваше да опишем очакванията си преди него, чувствата бяха повече от смесени, но сега това се променя. Предупреждаваме, че ако искате да запазите изненадата, не гледайте повече клипове, свързани с този филм – просто отидете на кино, когато излезе. Ако не, задължително натиснете бутона за възпроизвеждане. Новият трейлър разкрива интересна завръзка в историята, която показва тъмната атмосфера на „Терминатор: Генисис“. Във филма ще видим Емилия Карк (Сара Конър), Джейсън Кларк (Джон Конър), Джай Кортни (Кайл Рийс) и Арнолд Шварценегер (Терминатор, разбира се).


 

Ant-Man

Първият трейлър на „Човекът-мравка“ е тук! Ако краткият клип, който излезе в началото на годината, остави противоречиви чувства у вас, този би трябвало да изглади нещата – пълен е с екшън, хумор, мравки и първи кадри на злодея Yellowjacket. Не можем да кажем, че е от ранга на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, но е достатъчен, за да разкрие уникалните черти на този необичаен супергерой.


 

True Detective

Първият сезон на „Истински детективи“ се превърна в огромен хит, а това е причината новите епизоди да се очакват с толкова голям интерес. Краткият клип, който ще видите само след няколко реда, не разкрива много детайли около историята, но е достатъчен, за да разпали допълнителен интерес. Премиерата на сезон 2 е насрочена за 21 юни, а в главните роли ще видим Колин Фарел („Специален доклад“), Винс Вон („Ловци на шаферки“), Рейчъл Макадамс („Шерлок Хоумс), Тейлър Кич („Бойни кораби) и Кели Райли („Райско езеро“).


Тагове: