Тази пролет я чакахме отдавна. Слънчева, зелена и много свободна. Да, „свобода“ едва ли е думата, с която обикновено бихме характеризирали настъпващия нов сезон, но след цели два месеца, прекарани в карантина, ние нямаме търпение отново да се влеем в живота и да усетим приятния полъх на въздуха по лицата си. Разбира се, разумно и с нужните предпазни мерки.

По-важното обаче е, че след неочаквания зимен сън животът в големия град отново се пробужда. Улиците се огласяват от шума на хората, дърветата приятно ни се усмихват, а в магазините и заведенията се завръща глъчката на веселите компании, търсещи поредното готино място за хапване и пийване. А точно такава е и нашата мисияда ви покажем най-добрите места и заведения в красивата ни столица. Новият ни брой няма да излезе по магазините, но може да го прочетете онлайн. От него ще научите кои са био фермите, които доставят вкусните си природни продукти директно до града, както и ще се разходите виртуално по софийските улици на две колела.

Виж още: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на Go Guide идва директно на дивана ти

Да, пролетта и свободата са тук, а с тях и новият брой на Go Guide. Ако обичате да сте винаги в час с местата, които си заслужава да посетите, и храната, която си заслужава да опитате, не пропускайте да сверите часовника си с най-новото от развлекателна София.

Целият брой на Go Guide e достъпен за свободно четене ТУК.

 

Тагове:
Още от Play