Your Phone приложението на Windows е полезно, когато искаме да свържем телефона с компютъра си, но от Microsoft признаха, че ако искате да извлечете максимума от приложението, ще ви трябва Samsung Galaxy Note10/10+.

Ако и вие сте впечатлени от Samsung Galaxy Note10/10+ и бихте искали да го притежавате, можете да се възползвате от А1 Кредитна карта. Научете повече

Признанието идва от Twitter, където служител на Microsoft разкри, че най-новият флагман на Samsung може да използва Phone Screen, което позволява екранът на телефона да се появи на десктопа ни, без да има нужда от Bluetooth връзка. Това е от значение, защото никой друг смартфон към момента не може да използва тази екстра, освен ако не сте с Microsoft Surface продукт.

Липсата на нужда да се използва Bluetooth би била важна за настолни компютри, които обикновено нямат вградена тази функция. Добрата връзка между Note10 и Windows е част от новата инициатива Link to Windows, която засега е налична първо и само за Note серията на корейската компания.

Вижте още: Ще издържи ли Galaxy Note 10+ най-тежкия тест за здравина? (ВИДЕО)

Тагове: