OnePlus 10 Pro не беше точно това, на което се надяваха мнозина – според оценките камерите не бяха добри и софтуерът просто не оправда очакванията ни. Въпреки това чистата производителност никога не е липсвала на устройствата OnePlus и изглежда, че компанията иска да разшири този капацитет за мощ с OnePlus 10T – поне според източници в Китай.

Профилът на Digital Chat Station в Weibo твърди, че OnePlus 10T може да разполага с конфигурация на паметта от 16GB LPDDR5 RAM и 512GB UFS 3.1 памет. Ако е вярно, това ще бъде първият път, когато компанията предлага 16 GB опция за RAM.

Съобщава се, че други конфигурации на паметта включват комбинации от 8 GB или 12 GB RAM и 128 GB или 256 GB памет.

Акаунтът публикува и други подробности, които вече бяха докладвани, включително наличието на чипсет Snapdragon 8+ Gen 1 на Qualcomm, 6.7" 1080p+ дисплей със 120 Hz честота на опресняване и 50 MP основна и 2 MP камера за дълбочина отзад. Изглежда има известен конфликт с разделителната способност на ултраширокия сензор с предишни доклади, които го фиксират на 16 MP, а Digital Chat Station го лансира като 8 MP.

OnePlus има свободата да раздели някои от по-добрите и по-лошите спецификации между китайските си модели и тези за останалата част от света, така че все още няма да бързаме да гадаем какво ще се случи.

Ако се притеснявате за цената на всичко това, Digital Chat Station също така отбелязва, че конструкцията на OnePlus 10T наистина включва пластмасова средна рамка с по-удобен дизайн, за да осигури на вътрешния стек пространството, от което се нуждае. Вероятно не е най-важният фактор в спецификацията на материалите, но все пак е нещо, което си струва да се посочи.

В крайна сметка феновете на OnePlus може така или иначе да дадат близо хиляда долара за това устройство, защото параметрите са във флагманска територия.


Снимка: OnePlus

Виж още: Инфлацията ще подгони големите производители към по-скъпи модели смартфони