Ако вчера сте се насладили на 12-минутното видео на The All New One, трябва да знаете, че от HTC са били на напълно противоположния спектър от чувства, съобщават от Ars Тechnica. Джеф Гордън, глобален мениджър комуникации в HTC, дори позволил разочарованието да прерасне в заплаха, която малко по-късно оттеглил.

 

Автор на клипа е Roshan Jamkatel, който споделя някои от разликите между сегашния и предстоящия HTC One, включително двойната камера, заместването на хардуерните бутони на предния панел със софтуерни и липсата на Beats Audio, заменен с друг аудио хардуер. Освен разликите между двата телефона, Jamkatel неволно разкри и IMEI номера на новия HTC One. Видеото получи бързо разпространение, достигайки дори и до Джеф Гордън, който пусна туитър съобщение на Jamkatel, което гласи „Приятел, седмицата няма да бъде добра за теб:(“. Грешникът се опитал да се оправдае, обявявайки телефона за фалшив, но Гордън отговаря: „Имаме цялата информация и IMEI номера. Ще се свържем с теб“. 

Малко по-късно Гордън изтрил съобщенията и отрекъл да е заплашвал момчето. Jamkatel продължил да твърди, че телефонът е фалшив, че не той е качил видеото и че го е направил някой друг. Той добавил, че негов родител, работещ в HTC, сега е уволнен заради клипа. Трети страни споделят в Twitter, че родителите на момчето не работят в HTC. Все още не е известно, от къде то се е сдобило с телефона, а от HTC отказват коментар, тъй като в момента правят разследване. Добрата новина за Jamkatel е, че отговорност ще носи човекът, който се е разписал за телефона. Очакваме новия HTC One на 25 март.

Вижте второто закачливо видео, свързано с "The All New HTC One"

Тагове: