Даяна, принцесата на Уелс, е една от най-забележителните личности на 20ти век и ще остане в сърцата на милиони хора, заради своята доброта и принос за развитието на благотворителността по света. Наричана е още и „принцеса на народа“!

 

За съжаление живота й приключва твърде рано с един трагичен инцидент на 31 август 1997, тя умира при автомобилна катастрофа в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед и техния шофьор Анри Пол.

Едноименния биографичен филм „Даяна“ се фокусира над последните две години от живота й, и романтичната й връзка след развода с принц Чарлз с белодробния хирург Хан, който не желае да заменя анонимността си със славата и безкрайния медиен интерес, който идва, когато си обвързан с най-известната жена в света.

 

Първият трейлър към филма представя сцени от връзката между превърналата се в легенда принцеса, изпълнявана от Наоми Уотс, и тайния й любовник д-р Хаснат Хан, изпълняван от Навийн Андрювс.

Много приятели и близки на принцесата и досега твърдят, че Хан е любовта на нейния живот. Тя наричала хирурга просто Г-н Чудесен.

 

По време на разследването по случая със смъртта й той свидетелства, че връзката им трае две години преди злополучната 1997 г., в периода точно след развода на Даяна с Принц Чарлз.
В образа на иконома на Даяна - Пол Бърел, влиза Дъглас Ходж, а Кас Анвар е Доди ал Файед - приятелят милиардер, който умира заедно с принцесата в катастрофата в Париж на 31 август 1997г.

 

"Аз съм като повечето хора, имам мобилен телефон", споделя Даяна на Хан и допълва: "Всъщност не съм като повечето хора: Имам четири."

 

Филмът е режисиран от Оливър Хирбигел и продуциран от Робърт Бърнстайн и Дъглас Раи. Премиерата в киносалоните по цял свят ще се състои на 10 октомври 2013г.

 

Ние нямаме търпение да гледаме филма, а вие?

Не пропускайте да гледате трейлъра и на най новия филм на Киану Риивс "47 ронини"!