Samsung пусна нова реклама за Galaxy Gear. В нея разбираме едно – най-прекият път към сърцето на една дама е умният часовник на корейската компания. Клипът се разчита на ситуация, която вече сме виждали в много подобни реклами – двама млади господа са в директен сблъсък за вниманието на дамата, която седи между тях. Единият, разбира се, притежава Galaxy Gear, а другият (за негово огромно съжаление) – не.

 

Правилно ориентираният човек, който притежава умен часовник, прави снимки на обекта на неговото обожание, кара я да каже номера си на глас, за да го запише чрез Galaxy Gear и дори заснема чудесен клип! Да, звучи малко странно и сякаш той е от тези щури хора, които дебнат някой, правят му снимки и т.н. Май се казваха преследвачи? Важното е, че дамата в никакъв случай не е стресната от факта, че почти непознат я преследва и снима...нито от факта, че вечерта преглежда нейните снимки и клипове в нощен клуб. Ех, къде са тези жени!

 

Шегата настрана. Рекламата ни показва колко е удобен аксесоарът, тъй като другото момче, което не го притежава, постоянно изпуска различни важни неща, докато се опитва да вдигне телефона си или да запише нещо важно на него (номера на дамата). Със сигурност умните часовници са част от бъдещето и очакваме да стават все по-добри. Вижте и рекламния клип за Galaxy Gear. Какво е вашето мнение?

Вижте нашето подробно видео ревю на Samsung Galaxy Note 3 и Galaxy Gear.

Тагове: