Тайландското подразделение на Samsung стартира ранните резервации на серията Galaxy S21, а с тях и доста нестандартен начин да се сдобиете с един от предстоящите флагмани. Първите сто регистрирани потребители могат да си закупят Galaxy S21 апарат само за еквивалента на 70 цента, стига да се регистрират за томбола на сайта на Samsung и да предадат в замяна стар цифров фотоапарат.

Вълнуващо, нали?

След като се регистрират, първите сто щастливци ще получат специален код, който могат да използват онлайн, за да се сдобият с предстоящия Galaxy S21 флагман. Томболата ще функционира до 14 януари, а в допълнение първите хиляда регистрирали се ще получат една година абонамент за Samsung Care+ Platinum, който обикновено струва 100 долара.

Имайки предвид солената цена на Galaxy S21 моделите, възможността да се сдобиете с такъв телефон срещу по-малко от долар и връщането на символичен продукт (няма никакво изискване за стойността и състоянието на фотоапарата) изглежда като доста ефектен рекламен трик, но на препълнения смартфон пазар изглежда, че дори компания от ранга на Samsung се нуждае от всякакви трикове в своя арсенал.  

Снимка: Samsung

Виж още: iPhone 13 няма да има никакви дупки в корпуса