От старта си през 2009 година мобилното приложение за фотография 500px непрекъснато увеличава глобалната си аудитория, като до момента има над 8 милиона членове. В допълнение към хостинга на снимки услугата позволява на потребителите да лицензират снимките си за търговска употреба и да печелят от тях.

Но сега разработчикът пусна ново iOS приложение, наречено RAW by 500px, специално за качване на RAW изображения. То е безплатно и неговата идея е да се рационализира работният процес на професионалните фотографи, което да им помогне да започнат да печелят пари от своите снимки възможно най-бързо.

Компанията предлага на членовете на услугата да спечелят до 60 процента комисиона от всяка продажба на снимка.

RAW by 500px разполага с прост интерфейс, камера с решетка, светкавица, както и ръчно фокусиране и контроли за експозицията. Предлага се и широка гама от инструменти за обработка, включително контрол на контраста, акцентите, сенките и още. Освен това има и колекция от филтри, създадени от членовете на общността, както и опции да създадете свои собствени.

RAW by 500px със сигурност ще бъде от голяма полза за фотографите, които търсят начин да спечелят още пари от своите снимки. Затова, ако имате какво да покажете, RAW by 500px ви очаква.

 

Прочетете и това: Скоро ще имате възможност да изпращате и получавате SMS съобщения директно в Skype за PC

 

 

Тагове: