Освен ако не сте от късметлиите, които участват в бета тестовете на новото поколение конзола на Valve, значи на снимките за първи път виждате как реално изглежда прототипа на Steam Machine. За обща радост някои от бета тестерите са решили да снимат разопаковането на конзолата и прилежащия към нея контролер.

И ето резултата:

Да започнем с кутията! Макар тя да изглежда грубовата и неестетична за някои хора, то със сигурност е свежо и оригинално решение, съпоставяйки я с опаковките на конкуренцията. Както виждате тя прилича на онези съндъчета, в които се продават висококачествени вина, но в нея се крие прототипът на конзолата на бъдещето, или поне се надяваме да бъде такава, когато дойде време да си я купим.

Отваряйки кутията виждаме, че хардуера в нея е визуално идентичен с този, който видяхме през ноември. Конзолата има същото черно покритие с изключение на 300-те вентилационни дупки отгоре. Steam контролерът е идентичен с този, който ви показахме наскоро, а останалите неща в комплекта са захранващите кабели и кратки упътвания за употреба.

 

А знаете ли, че SteamOS ще поддържа Intel и AMD видеоускорители?

Тагове: