Новият Oppo Find X3 Pro е официален и безспорно най-отличителната черта са неговите камери – някои от най-впечатляващите при смартфоните от доста време.

Oppo Find X3 Pro има четири камери – 50 МР основен сензор, 50 МР ултраширок, 13 МР телефото и 30 МР микролеща. Именно последната е най-важната в конфигурацията.

Микроскопичната камера на Oppo Find X3 Pro е може би най-готината камера на телефон в момента. Тя има собствена кръговa светкавица и поддържа до 60х увеличение. Благодарение на нея може да направите снимки на детайли, които буквално не може да видите с просто око.

Колкото и да е готина, микроскопичната камера все още не е съвършена. Поради характера на нейната оптика фокусът все още е проблематичен. Ако обектът не е напълно плосък, ще имате артистично изглеждащи, но некачествени снимки.

Основният 50 МР сензор поддържа до 1 милиарда цвята и прави 12.5 МР снимки благодарение на четирикратното окрупняване на пикселите. HDR образът е страхотен а цветовете са ярки.

Oppo Find X3 Pro поддържа 10-битови снимки, които наистина няма да са използваеми за повечето хора, тъй като 10-битовите дисплеи не са разпространени при телефоните. Независимо от това функцията е интересна и уникална.

Oppo Find X3 Pro ще е наличен от 30 март при цена за Европа 1149 евро.

Снимка: Oppo

Виж още: Броят приложения в Huawei AppGallery е нараснал почти двойно за 1 година

 

Тагове: