Няколко компании, произвеждащи кейсове и други аксесоари, вече получиха макети на новите iPhone 13 модели и това доведе до неизбежните течове. 

Известният YouTube потребител Мarquez BrownLee демонстрира снимка на четирите iPhone 13 модела в бяло, от която личи, че iPhone 13 Pro няма да е по-голям от iPhone 13 и те ще продължат да имат същите размери, въпреки че не споделят еднакъв екран. Към момента предполагаме, че само двата iPhone 13 Pro модела ще имат LTPO панели със 120 Hz честoта на опресняване,  докато останалите два телефона ще се придържат към 60 Hz. Очаква се едва поколението на iPhone 14 да донесе LTPO екрани за всички.

От вече произведени кейсове личи, че този тип аксесоари няма да бъдат взаимозаменяеми между новото и старото iPhone семейство. iPhone 13 кейсовете до известна степен покриват сегашните iPhone 12 модели, но прорезите за камерите и разположението на бутоните не съвпадат.

Всички iPhone 13 модели ще бъдат изработени от Foxconn и Pegatron. Масовото производство все още не е стартирало, но едва ли ще се забави, тъй като Apple планира традиционната премиера през септември.

Снимка: Marques Brownlee

Виж още: Huawei навлиза в премиум аудио сегмента в България

 

 

Тагове: