От началото на ноември на българския пазар поетапно ще започнат продажбите на 4 нови аудио продукта от най-висок клас, олицетворение на технологичните иновации, модните тенденции и сътрудничеството на Huawei с водещи глобални марки от сферата на технологиите и лайфстайла.

Новите In-ear слушалки от най-висок клас FreeBuds Pro и Over-the-ear FreeBuds Studio впечатляват с дизайн и с технологията за интелигентно динамично активно шумопотискане, част от ДНК-то на мобилното аудио портфолио на компанията. Bluetooth говорителят Sound X е разработен в сътрудничество с един от глобалните лидери при възпроизвеждането на звук – Devialet, а смарт очилата Eyewear II са шедьовър на дизайна на бранда Gentle Monster и технологичния напредък в персоналните акустични технологии на Huawei.

Моята екосистема, моят лайфстайл

Разширяването на аудио портфолиото на Huawei на глобалния пазар и в частност в България е поредната стъпка в изграждането на 1+8+N екосистемата, чиято цел е да постигне Seamless AI Life – интелигентен, интуитивно свързан микросвят около всеки човек. В този код „1“ е най-личното ни устройство, смартфонът, играещ и ролята на хъб към останалите 8 типа цифрови устройства в дома и мобилните ни аксесоари, сред които са аудио продуктите. N e събирателно за глобалната цифрова екосистема от всички производители. След успешното навлизане на пазара на мобилни компютри в България в средата на годината, в навечерието на празничния сезон Huawei ще зарадва феновете си с нови висококачествени безжични аудио продукти, които отправят предизвикателство към върховете във всеки от съответните сегменти, а с Gentlе Monster Eyewear II – и към развитието на базираната на технологии висша мода.

Интелигентно динамично активно шумопотискане и двойна връзка: FreeBuds Pro и FreeBuds Studio

Обявените глобално през септември HUAWEI FreeBuds Pro са True Wireless Stereo (TWS) безжични слушалки с първото в света интелигентно динамично шумопотискане. Усъвършенствайки функцията за активно шумопотискане на FreeBuds 3, тук то достига до 40 dB, а двойката микрофони, разположени вътре и извън слушалката, бързо и точно идентифицират обкръжението и интелигентно избират между 3 режима – Ultra Mode, Cozy Mode и General Mode, за да могат автоматично да предоставят най-доброто звуково изживяване.

Виж още: 44% от българите не са доволни от качеството на съня си, 70% обмислят закупуване на смарт часовник, с който да го подобрят

Интелигентното динамично активно шумопотискане, работещо в три режима, е запазена марка и при първите Over-the-Ear слушалки на Huawei – FreeBuds Studio, обявени в рамките на глобалната премиера на флагмана Huawei Mate 40 Pro. Те предоставят слушателско изживяване на HiFi ниво с високочестотно аудио до 48 kHz с висока резолюция. С двойната връзка, поддържаща едновременно сдвояване с две устройства, потребителите могат да се сбогуват със сложния процес на свързване и да се потопят в Hi-Fi звука при музика, игри, филми, конферентни връзки или телефонни разговори.

Моят дом е моята музика

В годината, в която домът ни се оказва по-важен от всякога, заслужаваме да го озвучим по най-добрия начин. Тук идва домашният Bluetooth говорител Huawei Sound X, разработен съвместно с един от лидерите в звуковите технологии – Devialet. През последните десет години развойната дейност на Devialet води до изключителни технологични пробиви като екстремно покачване на качеството при високи нива на звука, изумителна мощност и потискане на фоновия шум, за постигане на звук без изкривяване дори при силна музика и ниски вибрации, които ви карат да я усещате в костите си.

Компактният Sound X е първата среща на технологичните постижения на Huawei и Devialet – говорител, който внася живия концерт в дома ви, възпроизвеждайки бас, докосващ тялото и душата на слушателя.

Проправям пътя на модата

Колекцията Huawei Eyewear II е авангарден вариант на дизайна на модния бранд Gentle Monster, който предлага широка гама от слънчеви очила, за да подчертае личността на потребителя. Изключително иновативното устройство следва философията за максимално естествено съчетаване на технологиите и модата с първокласно аудио възпроизвеждане, елиминиране на изтичащия извън рамките шум, безкомпромисно стилен и удобен дизайн, базиран на титанов полимер и ергономични форми, и богатство от интелигентни функции. С тях Huawei и Gentle Monster създават емблематична тенденция в носенето на модни смарт аксесоари.

На пазара в България

Новите продукти от аудио портфолиотo на Huawei ще се предлагат поетапно в избрани премиум партньори и локации. Разработени от компании - пионери във високите технологии и дизайна от най-висок клас, те са тук, за да подчертаят нашата собствена уникалност.

Снимки: Huawei

Тагове: