OnePlus е на път да подражава на своята компания майка Oppo, като разшири още продуктовото си портфолио. Нов слух твърди, че до края на септември компанията ще има шест устройства и те ще бъдат смесица както от предложения, принадлежащи към средния клас, така и флагмани. Източникът е известният с вътрешната си информация Йогеш Брар и 91Mobiles, които преди това имаха точна информация за OnePlus Nord 2, преди да бъде разкрита официално.

Брар твърди, че OnePlus 10 Pro ще има анонс още преди края на март. Това не ни учудва, тъй като компанията заяви, че ще направи достъпен телефона на световните пазари до подобна дата. Изтеклата информация тук продължава с това, че през април ще видим разкриването на OnePlus Nord CE 2 Lite. Това се очаква да бъде последвано от OnePlus Nord 2T в края на месеца или в началото на май.

Тогава слухът предполага, че OnePlus 10R ще излезе през май, последван от OnePlus Nord 3 през юли и OnePlus 10 Ultra преди края на септември. Интересното е, че Брар нарича тези последни устройства съответно OnePlus Nord Pro и OnePlus 10 Pro Plus. Не е ясно дали той предполага, че това може да са официални имена на продуктите или регионите, в които те ще се предлагат. Например OnePlus 9R се предлага само в Индия, така че няма как да очакваме OnePlus 10R да влезе в продажба в САЩ или на други глобални пазари.

Същият източник предположи и че компанията може да представи смарт часовник с марка Nord като достъпна алтернатива на OnePlus Watch. Смята се, че компанията може би работи върху достъпни слушалки, които потенциално също да се наричат OnePlus Nord. Така можем да очакваме много нови анонси от OnePlus през следващите месеци и този път те няма да са всички за тяхната водеща серия OnePlus 10 Pro.

Снимка: Piqsels

Виж ощеПървият смартфон на Nothing ще хвърли ръкавица на големите още този месец

 

Тагове: