WordPress е вид свободен софтуер с отворен код и една от най-популярните платформи за създаване на блогове и сайтове. WordPress предлага лесен и интуитивен административен панел, който е полезен за обикновените потребители, а същевременно отвореният код предлага голяма свобода на специалистите. Тази система е използвана при създаването на 26.3% от всички сайтове. Високата популярност се дължи на това, че WordPress предлага лесно инсталиране и конфигуриране, както и огромни библиотеки от „теми“ и „плъгини" “, позволяваща бърза промяна както на външния вид, така и на начина на представяне на данни.

В новата версия на SPanel, която вече е налична, идва функционалност, която ще позволи на използващите WordPress да клонират съществуващ сайт на нов адрес с един клик.

Вижте кратко видео как става това.

Освен тази функционалност в новата версия ще имате възможност да добавите имейл пощенска кутия за контакти, която да получава известия от SPanel. В тези известия ще има важна информация за функционирането на акаунта, като например:

Информация за сигурността на сайта – ако SShiled установи злонамерен достъп до акаунта ви, автоматично ще изпрати имейл съобщение до контактния имейл адрес. SShield е неизменна част от SPanel, която блокира 99.998% от атаките към сайта и имейл пощата.

Уведомление при достигане на 90% дисково пространство – ще бъдете уведомени, ако ви остават по-малко от 10% свободно дисково пространство, за да го увеличите, преди сайтът ви да спре да работи и да не можете да получавате нови имейл съобщения.

Други уведомления, които са важни за акаунта ви.


Третата новост, която екипът на NS1 е подготвил в новата версия, е възможност да избирате какво се случва с имейл съобщенията, изпратени до несъществуващи имейл адреси. Имате възможност да посочите адрес, в който да се доставят въпросните съобщения или те да бъдат връщани на изпращача със съобщение, че такава пощенска кутия не съществува.

Създаването на уебсайт с WordPress не изисква задълбочени познания в областта на уеб дизайна и разработката на уеб приложения, но с новата функционалност на SPanel възможностите пред дизайнерите стават още по-големи и лесно може да разширите първоначално съдържание и го организирате в меню и категории, отговарящи на нуждите на сайта ви.

Виж още: Владислав Георгиев, NS1: Най-сигурното решение за един сайт е собственият сървър

 

Тагове: