Google разкри нов начин, който дава възможност на всеки да създава свои собствени персонализирани Street View карти от местоположението си.

Ако някога ви се е искало да предадете усещането от дълга разходка в красива местност, или сте имали желание да дадете възможност на други хора да направят виртуална обиколка на бизнеса ви, то сега това е възможно чрез режима Photo sphere на Google,

сРежимът Photo Sphere на камерата на телефона ви с Android, улеснява заснемането на поредица от снимки и автоматичното им превръщане в безупречни 360-градусови изображения. Същото можете да направите и с панорамните снимки от цифровия си огледално-рефлексен фотоапарат (DSLR).

Добавяйте своите 360-градусови панорами към Google Maps, така че хората да могат да виждат любимите ви места в целия свят или в квартала. Можете да подпомогнете локалния си бизнес, като добавите 360-градусова панорама към страница му в Google+ Local.

Също така можете да вградите визуализатора за 360-градусови панорами в собствения си уебсайт или блог. Тази функция може да даде възможност и на екологичните организации с идеална цел да документират и популяризират красивите места, които се стремят да защитят.


До сега, виждахме света през Street View единствено през очите на Google, но сега, всеки може да добави своята гледна точка. Благодарим ти Google!

 

Google: "Street View е най-важният компонент на Maps"!

Тагове: