Само няколко месеца преди анонса на следващото поколение iPhone нови красиви рендъри на LetsGoDigital ни показват тяхната визия за това, как може да изглежда iPhone 13.

В основата е разбирането, че дизайнът на iPhone 13 няма да се различава фундаментално от този на своя предшественик. В резултат концептуалните рендъри подсказват, че новия iPhone 13 Pro ще бъде по-дебел и ще има по-голяма камера, като не знаем дали това ще засяга стандартните модели. Още един аспект от дизайна на iPhone 13, който ще се промени, е прорезът в горната част на екрана.

Той няма да изчезне напълно, тъй като Apple все още се нуждае от него, за да постави FaceID сензорите, но тазгодишните iPhone-и би трябвало да имат малко по-малък прорез. Макар това като цяло да няма голямо влияние върху общия дизайн, то може да доведе до това в статус лентата да се помества повече полезна информация.

Точно това ни показва концептуалното видео: версия на iPhone 13 Pro, която е много сходна с iPhone12 Pro, но с по-малък прорез, по-големи камери и нови цветове, което не е изненадващо, предвид че Apple по традиция запазва същия дизайн за известно време след по-голяма промяна в него.

Снимка: LetsGoDigital

Виж още: Дисплеят на Honor V40 е най-бързо реагиращият изобщо