Харесали сте си някакво съдържание през Google Play и си го купувате. Може да е игра, приложение или мултимедия - става бързо, удобно и сигурно. А след това Теленор дори ви връща до 10 лв. от стойността на покупката.

Това е възможно, ако използвате „Плати с Теленор“ в периода 1 декември 2016 г. – 15 януари 2017 г. или до изчерпване на първоначално заложените 35 хиляди покупки. Кампанията е валидна за всички клиенти на Теленор, подписали договор или регистрирали предплатена карта преди 1 декември 2016 г.

За да се възползват от предложението, те трябва да направят покупка на съдържание в Google Play чрез Android устройство на стойност до 10 лева в посочения период. Ако клиентът направи повече покупки, отговарящи на условията, Теленор ще възстанови само първата от тях, която е на стойност до 10 лв.

Стойността на покупката първоначално ще бъде добавена към текущата сметка или приспадната от съответния наличен кредит, след което клиентът ще получи уведомителен SMS за възстановяване на сумата.

Услугата „Плати с Теленор“ позволява на клиентите лесно, бързо и сигурно да купуват приложения и мобилно съдържание в Google Play без необходимост от банкова карта, директно чрез месечната си сметка или наличния кредит. Услугата е достъпна след предварителна регистрация и потвърждение от потребителя, като лимитът за покупка на съдържание е 20 лв. за месец.

Разбрахте ли, че Microsoft работи върху HomeHub функция в Windows 10?