Днес отбелязахме официалния край на годишните ни технологични награди HiEnd ECA и HiEnd EPA. И ако понякога завършекът на нещо има по-скоро негативно усещане, при нас това не е така... дори е далеч от това. Причината е, че днес изтеглихме имената на хората, които печелят големите награди от двете ни инициативи – конзола PlayStation 4 Pro с пълен комплект за виртуална реалност (камера и очилата PlayStation VR) в HiEnd EPA и страхотен 55-инчов OLED телевизор Philips POS9002 в HiEnd ECA.

За поредна година ни помогнахте да изберем най-добрите технологични продукти и съдържанието за тях (филми, игри, музика, приложения). И за това сме ви много благодарни. Тази година искахме да ви предложим повече обзори, поглед върху причините, поради които сме избрали точно тези номинации, отново да осигурим интересни седмични награди и като цяло да направим HiEnd ECA и HiEnd EPA още по-интересни инициативи. Така се родиха и обзорните ни видеа. Благодарим за обратната връзка – прочетохме всички коментари - и положителните, и критичните - и всеки е важен за нас.

Сигурен съм, че и вашият избор не е бил лесен, а съвсем скоро ще публикуваме и пълните резултати от вашето гласуване - още утре можете да ги откриете в новия брой на списанието. Днес във Facebook Live вече споделихме някои от тях, но основната ни цел беше да изтеглим победителите от гласувалите. Можете да видите тегленето тук.

Без да губя повече време, тъй като съм сигурен, че искате да разберете, които са големите късметлии, ето и техните имена.

Петър Цеперски от София печели голямата награда в HiEnd EPA – PS4 Pro, PS Camera и PS VR

Стефан Танев от София печели голямата награда в HiEnd ECA – 55-инчов OLED телевизор Philips.

Благодарим на Банка ДСК, които ни подкрепиха в HiEnd EPA, a на PlayStation за чудесната награда. Благодарим и на Philips, които за поредна година се включиха в HiEnd ECA и ни дадоха не само подкрепата си, но и страхотната голяма награда.

Благодарим и на вас, нашите читатели, които отново ни помогнаха да решим изхода от „сблъсъка на технологиите“ и ни дадоха ясна представа какви са предпочитанията ви. Съвсем скоро идва новата година, а тя съвсем естествено носи нови неща и промени, така че очаквайте още интересни неща от нас.