Днес е време да поставим началото на втория етап от една интересна инициатива. Ако си спомняте, преди по-малко от месец TP Vision, компанията, която разработва телевизори с марка Philips, даде началото на мащабна програма за тестване на новите модели телевизори Philips в България. Днес станаха ясни имената на хората, които не просто ще имат възможност да тестват телевизорите в домашна обстановка, да влязат в ролята на технологични журналисти и да създадат свои видео ревюта, но и да станат собственици на моделите за тест.

Журито имаше нелеката задача да отсее 10 кандидати, които се класират за втората фаза. Задачата е наистина трудна, тъй като само за месец през сайта testvai.tv своите видео визитки са предали над 1800 човека от цялата страна.

Припомняме, че сега следва още по-интересната част. Десетимата финалисти ще получат по един телевизор Philips, който да подложат на обстоен тест. След това ще споделят впечатленията си във видео ревю. В него те ще изкажат своите впечатления от телевизора и по-конкретно от качеството на картината, звука, навигацията из Android TV, допълнителните възможности на платформата, емблематичната технология Ambilight и други. Видео материалите ще бъдат поместени на платформата testvai.tv.

Моделите за тест са от серии 6000 и 7000 - новите 43PUS6412, 49PUS7502, 43PUS6262, 49PUS6482. Вече можете да видите и нашето видео ревю на LCD флагмана PUS7502. За разлика обаче от нашата бройка участниците в инициативата на TP Vision ще запазят своите и след края на инициативата. Повече подробности можете да откриете тук.

Важно е да не забавяме и имената на избраниците: Петър Адамов от Разлог, Благовест Николов от София, Светлин Берков от София, Кристиян Койнов от София, Румен Василев от София, Стоян Петров от Бургас, Ива Миховска от Асеновград, Милен Младенов от София, Радина Калайджиева от Пловдив и Ивайло Велков също от Пловдив. 

Пожелаваме им успех и с нетърпение очакваме ревютата им.