Samsung ще бъде домакин на впечатляващото виртуално изживяване под мотото Life Unstoppable. На виртуалното събитие компанията ще разкрие най-новите иновации от бизнеса с мобилни телефони, часовници, телевизори, аудио и домакински уреди. Samsung ще предложи на гостите интерактивно виртуално пътешествие, ще разкрие нови продукти и ще демонстрира как устройствата от линиите на 2020 г. осигуряват забавление, креативност и ефективност в динамичното ежедневие, тясно обвързано с дигиталните технологии. Ексклузивното виртуално събитие е част от стратегията на Samsung в актуалната ситуация да дава възможност на бизнеса да се адаптира в към глобалните промени като ограничения за пътуване и препоръчителна физическа дистанция.

Life Unstoppable е 45-минутно виртуално динамично пътуване из света на най-новите технологии на Samsung. Водещите и специалните гости ще покажат как иновациите на Samsung, ориентирани към хората, им дават възможност да бъдат свързани помежду си и да бъдат част от незабравими изживявания, и да преодоляват всички предизвикателства – под мотото Life Unstoppable.

Компанията продължава да разширява границите на това, което технологиите могат да правят – и това виртуално изживяване няма да бъде по-различно. В рамките на интерактивния свят Life Unstoppable гостите ще могат да разгледат множество нови продукти още при представянето им: мобилни телефони, телевизори и домакински уреди – и всичко това от комфорта на собствения си дом. Последните иновации в интегрираната екосистема на Samsung ще предложат решения за нуждите на потребителите – развлечения в домашни условия и свързани гейминг изживявания, още повече ефективност с интелигентните дигитални уреди и създаване на творческа среда за работа и игра както у дома, така и в движение.

Главният маркетинг директор на Samsung Europe, Бенджамин Браун, заяви: „Samsung продължава да предлага иновации, които да са в крак с новите условия, съобразявайки се както с потребителите, така и с цялото общество. Представяме новото си портфолио от мобилни телефони, часовници, телевизори, домакински уреди и други в рамките на иновативно дигитално пътешествие. Искаме да покажем как нашите свързани иновативни технологии са ключов фактор за Life Unstoppable“.

Life Unstoppable ще се проведе онлайн на 2 септември 2020 г. от 11:00 часа българско време и ще бъде достъпен за медии, търговски и индустриални партньори.