Samsung подготвя поредната тематична версия на своя флагман Galaxy S7 Edge, която този път е посветена на започващите съвсем скоро Летни олимпийски игри в Рио де Жанейро, предава Slash Gear.

Предвид че южнокорейската компания е един от основните спонсори на игрите, подобен ход изглежда логичен. На пръв поглед т.нар. Olympic edition на Galaxy S7 Edge не изглежда особено различен, но има някои отлики в по-дребните детайли, както може сами да се убедите от изтеклото в интернет изображение.

Сред тях логично са кръговете - символи на олимпийските игри, както и някои промени по цвета на корпуса и елементите. В софтуера също ще видим някои новости като тапети, теми и иконки, които да променят леко интерфейса. Като хардуер моделът няма да се различава по нищо от стандартната версия. Не се знае дали новата версия ще се продава в комплект с шлема Gear VR, както предното тематично издание, което пък бе посветено на Човека прилеп.Виж още: HTC Sailfish е новият Nexus - 4 GB RAM, скенер за пръстови отпечатъци и още

Тагове: