Култовият сериал Sex and the City ще се завърне на екрана 17 години след излъчването на последния му епизод, потвърдиха от HBO Max.

Той е озаглавен And Just Like That..., като в рестартирането на поредицата ще участват три от четирите оригинални главни героини в превърналото се в хитовото шоу на 90-те години - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Те отново ще влязат в ролите на Кари, Миранда и Шарлот.

Актрисата Ким Катрал изпълни ролята на бизнесдамата Саманта Джоунс в оригиналните епизоди на сериала и в двата филма, които се появиха след финала му. Тя обаче няма да се завърне за новите епизоди.

Продукцията ще проследи Кари, Миранда и Шарлот по пътя им от сложната реалност на живота и приятелството през техните 30 до още по-сложната действителност на живота и приятелството през 50-те им години, споделиха от HBO Max. Снимките на новия сезон на сериала ще започнат през пролетта в Ню Йорк.

Оригиналният сериал Sex and the City е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през 1998 г., последван от шест успешни сезона. Продукцията печели седем награди "Еми" и осем награди "Златен глобус".

Заснети са и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г., и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г.

Снимка: New Line Cinema

Виж още: Amazon желае отпечатък от вашата длан. Бягайте далеч

Тагове: