EXILES (Android)

От Crescent Moon Games


sEXILES е красива Sci-Fi 3D ролева игра, чието действие се развива в отдалечен свят. Всичко се случва в близкото бъдеще, където колония на далечна планета е подложена на изолация от корумпирано правителство, което се опитва да я пороби чрез смъртоносен вирус.

Станете един от елитните бойци на тази колония и изпълнявайте различни мисии, които ще ви разкрият тайните зад заговора с цел поробване. Използвайте голям арсенал от оръжия и предмети срещу злонамерените извънземни и техните машини.

 

Цена: 11 лв.      

 

 Изтегли играта от Google Play Store


 

Phases (Android, iOS)

От Ketchapp 


sМисията ви във Phases е проста: вие сте обект от светлина, която експлодира, ако се сблъска с обект от тъмнина. Но де да беше толкова лесно и на практика… Очакват ви над 40 супер интригуващи нива, реалистична физика, шест различни фази и още, и още. Открийте мистериозната фаза нула.

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Planet Nam Nam (Android, iOS)

От Game Cooks


sНай-значимите паметници в света са били откраднати от нашественици и върнати на планетата Nam Nam! Съдбата на забележителностите на човечеството е в ръцете на вашия герой - P1W. Неговата мисия далеч не е лесна, защото той трябва да пътува до планетата Nam Nam и да се изправи в битка срещу тези злобни същества, за да върне това, което е по право наше. Помогнете на P1W в стремежа му да върне откраднатите паметници и дайте урок на нашествениците. Играта е съставена от три тематични свята, всеки с 16+ нива.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Vainglory (iOS)

От Super Evil Megacorp


sНадиграйте реални противници в тази супер интересна и безкомпромисна MOBA (Multiplayer online battle arena) игра, развиваща се в реално време. Бийте се, използвайки мощни герои. Унищожете вражеския Vain кристал и спечелете слава! Гледайте видеото сега, за да видите реалния геймплей с 3-VS-3 мултиплейър битки.

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от iTunes


 

Top Gear: Stunt School Revolution (Android, iOS, Windows Phone)

От BBC Worldwide Ltd

 

sПрисъединете се към милионите, които играят Top Gear: Stunt School Revolution. С невероятната си графика, множество коли, емблематични места по целия свят, безкрайни и най-вече смешни персонализации и наистина невероятни каскади това е всичко, което бихте очаквали от екипа на Top Gear.

Искате ли да правите каскади с каравана над Големия каньон? Използвайте вашата спортна кола и избягайте от Алкатраз, скачайки надалеч и приземявайки се върху шлеп. Можете да направите всичко това и още много други каскади в Top Gear: Stunt School Revolution.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store


 

Mini Golf Club (Android, iOS, Windows Phone)

От Obumo Games


sКомбинирането на красива графика, реалистична физика и лесни за използване контроли, ще направи Mini Golf Club вашата любима игра. Предизвикателствата ви очакват, а самата игра е подходяща за всички възрасти. Вашата цел, разбира се, е да вкарате топката в серия от дупки, използвайки възможно най-малко удари.

Mini Golf Club има над 50 интерактивни дупки с динамични части, движещи се препятствия, рампи, капани, специални ускорители и портали. Можете да играете няколко пъти едно и също ниво и да получите различно геймплей изживяване. Безкрайните часове на забавление са гарантирани.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, Windows Phone Store