The Flintstones™: Bring Back Bedrock! (Android, iOS)

От Ludia Inc.


sБедрок току-що е бил разрушен от метеоритен дъжд. Вие трябва да съберете семейство Флинтстоун и семейство Ръбълс и да възстановите къщите им, както и да изградите наново Бедрок по ваш вкус.

В тази Yabba-Dabba-Doo история ще срещнете всички членове на супер популярните семейства от каменната ера, с които ще се забавлявате заедно. Всички те могат да използват уникалните животински уреди в „модерната" каменна ера. Вие сте свободни да вземете свои собствени решения и да създадете своя собствена история, следвайки мисиите.

Играйте с Фред, Уилма, Барни, Бети, Бам-Бам, Пебълс, Дино и много други! Yabba-Dabba-Dоо!

 

Цена: Безплатна  

 

 


         

Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Looney Tunes Dash! (Android, iOS)

От Zynga


sТичайте, скачайте, плъзгайте се, летете в приключенската игра Looney Tunes Dash с Bugs Bunny, Road Runner, Tweety Bird и други Looney Tunes любимци! Цялостната цел във всяко ниво е да отключите нови Looney Tunes герои и зони с основни и емблематични Looney Tunes пейзажи. Време е за забавление!

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes 


 

MUJO (Android, iOS)

От Oink Games Inc.


sMujo е уникална пъзел игра с характеристики, които не могат да бъдат намерени другаде. На пръв поглед трябва да събирате 3 или повече плочки от един тип, за да ги премахвате от дъската, но всъщност основната цел е да нагодите плочките с мечове така, че да може да ги използвате срещу противниците ви. Събирайки три или повече меча, вие ще нанасяте удари на противниците, докато не ги унищожите. След това идва ново ниво и отново борбата продължава. Тази игра няма край!

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes 


 

P.A.C.O. (iOS)

От Trompo Games Inc.


sP.A.C.O. е една от най-предизвикателните игри, които сме играли досега. В нея трябва да се помогне на един затворник да избяга от гонещите го надзиратели. Той се катери от стълба на стълба и внимава да не направи грешка, която ще му коства свободата. Опитайте се да сте безгрешни и спечелете повече точки.

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от iTunes


 

DEAD TARGET: Zombie (Android, iOS, Windows Phone)

От VNG CORP


sПрез 2040 г. третата световна война се е случила, границите на държавите са се променили, съвременната война е напреднала до нова ера, след като министърът на отбраната е подписал договор със CS Corporation да изпълни проекта Dead Target, трансформирайки затворници в суперубийци.

Специален екип от командоси е бил нает, за да се отправи към фронтовата линия и да събере информация, преди армията да осъществи контраатаката - операция Апокалипсис. Но… жалко, всичко се обърква и агент M е единственият оцелял. Това сте вие. Проправете си път през мъртвата зона, но бъдете внимателни, защото наоколо бродят зомбита.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store

 


 

Space Brothers (Android, Windows Phone)

От Mountain Lion


sПрисъединете се към легендарните ловци на глави Space Brothers, които трябва да изметат галактиката от „боклука“. Качете се на борда на огромния Mothership и достигнете до победата. Защитавайте се от вълни от врагове в най-новото и вълнуващо приключение от Mountain Lion Games.

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, Windows Phone Store